fbpx
Oase van rust
Renovatie Zeewolde
In Zeewolde heeft Ceramicasa een nieuwe dimensie gegeven aan het concept van badkamerrenovatie. Met een luisterend oor voor de wensen van onze klant, hebben we een oase van rust en luxe gecreëerd. Onze zorgvuldig geselecteerde mega slabs keramische tegels zorgen voor een serene en natuurlijke look and feel.

Elk detail van deze badkamer spreekt van ons commitment aan maatwerk en persoonlijke aandacht; van de subtiele adering in de marmeren wastafel die echoot in de textuur van de wandtegels tot de op maat gesneden spiegel die de ruimte omarmt. Onze in-house installatieservice, gekenmerkt door snelheid en precisie, heeft de visie van onze opdrachtgever vertaald naar realiteit, waarbij elke lijn en elke hoek getuigt van onze autoriteit en expertise in het vormgeven van luxe interieurs.

Bij Ceramicasa zijn we er trots op dat we samen met onze gewaardeerde partners de droominterieurs van onze klanten realiseren. Deze badkamer in Zeewolde staat symbool voor onze toewijding aan kwaliteit en de unieke ervaring die wij bieden: een harmonieus samenspel van vakmanschap, esthetiek en functionaliteit, wat resulteert in een ruimte waar tijdloze elegantie en persoonlijk comfort samenkomen. Dit is niet zomaar een renovatie; het is een transformatie naar een levend kunstwerk, waar elke dag in luxe begint.

Foto's

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.