Showroom bezoeken

Bezoek onze showroom en laat je verrassen door de mogelijkheden

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Adresgegevens

Marktplein 33
7311LJ Apeldoorn

Onze showroom is gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Parkeren kan het beste in Parkeergarage Marktplein.

Volg ons!

Onze werkwijze

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Persoonlijk advies

Tijdens een showroom afspraak bieden we een persoonlijk advies op maat, waarbij we jouw wensen en behoeften volledig in kaart brengen. Tijdens ons eerste gesprek luisteren we aandachtig naar je ideeën over stijl, materialen en kleuren.

Ontwerpfase

Vanuit het persoonlijk gesprek gaan we aan de slag met het ontwerp. We passen de wensen toe in een concept. In dit uitgebreide 3D ontwerp tekenen we tot de MM alles in, waardoor je een realistisch beeld krijgt van jouw nieuwe ruimte.

Concept bespreking

Bij het tweede gesprek staat het totale concept centraal. Samen lopen we door de ruimte(s) om je wensen te bespreken en waar nodig bij te schaven. Wij begrijpen dat het realiseren van een exclusieve en luxueuze omgeving maatwerk vereist en daarom werken we samen met jou om jouw visie tot leven te brengen.

Uitvoering

Bij ons heb je de keuze om jouw eigen concept uit te voeren, of om ons team van experts het werk te laten doen. Wij bieden je twee opties, waarbij je kunt kiezen voor levering van hoogwaardige materialen of een totaaloplossing van A-Z, waarbij wij je geheel ontzorgen. Of je nu kiest voor levering van materialen of voor onze volledige ontzorgingsdienst, wij garanderen jou de hoogste kwaliteit en een resultaat dat aan al je verwachtingen voldoet.

Oplevering

Het moment waarop je kunt genieten van jouw nieuwe omgeving is aangebroken! De ruimtes zijn volledig gereed en wij nemen graag samen met jou de tijd om de ruimtes zorgvuldig door te lopen. Tijdens deze ronde zullen we uitleg geven over alle functies en opties van jouw nieuwe ruimtes, zodat je optimaal kunt genieten van de exclusieve sfeer en luxe uitstraling. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen en je een ervaring te bieden die u niet snel zult vergeten. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de prachtige nieuwe omgeving die we samen hebben gecreëerd.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.