Modern toilet
Project Zeewolde
Met oog voor wat onze klant belangrijk vindt, hebben we een plek gemaakt waar je echt even tot rust komt. De grote keramische tegels uit onze collectie geven het geheel een kalme en aardse uitstraling.

Aan elk detail is gedacht, en dat zie je terug: de zachte lijnen in de stenen waskom passen perfect bij de tegels aan de wand en de spiegel is precies op maat gemaakt voor de ruimte. Onze eigen monteurs hebben snel en zorgvuldig gewerkt om de wensen van de klant om te zetten in dit mooie eindresultaat. Elke lijn en elke hoek laten zien dat we weten hoe je een stijlvol interieur neerzet.

We zijn bij Ceramicasa trots dat we, samen met onze partners, de ideeën van onze klanten werkelijkheid maken. Dit toilet in Zeewolde laat zien waar we voor staan: kwaliteit en een persoonlijke ervaring. Het is een combinatie van goed vakmanschap, mooi ontwerp en praktisch gebruik, wat leidt tot een plek waar stijl en comfort samenkomen.

Foto's

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.