fbpx
UV-licht Sunshower
Product
Afmeting: Maatwerk
Merk: Sunshower
UV-licht speelt een belangrijke rol bij je lichamelijke functies. Zo biedt laag gedoseerd UV-licht vele voordelen voor onder andere het immuunsysteem en pigmentvorming van je huid.
Sunshower_UV_1

Productomschrijving

Het UV-licht bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. de sunshower straalt 80% UVB-licht en 20% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D in de huid. UVA dringt dieper door in de huid en zet het aanwezige pigment om in een gezonde, zomerse teint.

Verlichting voor spieren en gewrichten door warmtetherapie

De UV Sunshower is een effectieve manier om het hele jaar door voldoende vitamine D te verkrijgen, essentieel voor de gezondheid. In Nederland, waar zonlicht beperkt is, kan het lastig zijn om genoeg vitamine D uit natuurlijk zonlicht te halen. De Sunshower compenseert dit door voldoende UVB-licht te bieden, wat cruciaal is voor de vitamine D-productie. Vitamine D speelt een belangrijke rol in het reguleren van het immuunsysteem en helpt bij het bestrijden van luchtweginfecties, griep en verkoudheid. Het bevordert ook de opname van calcium en fosfor, wat leidt tot sterkere botten en tanden, en verbetert de spierkracht en -prestaties. Dit maakt de UV Sunshower niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de algehele gezondheid en het welzijn.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.