fbpx
UP+
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Bekijk hier enkele beelden uit het assortiment van UP+. De serie omvat elementen voor mengkranen, wastafels, bidets en accessoires voor badkuipen en douches.
RWIT-6BD7-NF-02-kopie

Productomschrijving

HASK is verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: chrome, polished nickel, brushed nickel, gold 24k, brushed gold, brushed rose gold, polished black chrome, brushed black chrome, matt white, matt black en oxidised.

Harmonie met diverse interieurstijlen

Met zijn eenvoudige, strakke lijnen die zich moeiteloos aanpassen aan elke omgeving, komt UP+ voort uit de wens om een product te creëren dat in staat is om verschillende karakters en stijlen te combineren en naadloos opgaat in de omgeving. UP+ is de ideale partner voor minimalistische inrichtingsstijlen, maar kan ook mooi passen in meer rijkelijk versierde omgevingen.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.