fbpx
Trapezio
Product
Afmeting: 1200x90x700 mm, 1600x90x700 mm
Merk: Ideagroup
De Trapezio spiegel straalt eenvoudige schoonheid uit en biedt een tijdloze esthetiek voor elke ruimte waar een vleugje klasse gewenst is. Ontdek hoe deze spiegel jouw interieur kan verrijken en een blijvende indruk kan achterlaten met zijn minimalistische charme.
TRAPEZIO

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Trapezio zijn, mat Nero gelakt aluminium frame en kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden,

De schoonheid van eenvoud

De Trapezia spiegel is een toonbeeld van elegantie en minimalistisch design, ontworpen om jouw ruimte te verfraaien met een vleugje stijlvolle eenvoud. Met zijn mat Nero gelakte aluminium frame straalt deze spiegel een tijdloze schoonheid uit die moeiteloos in elke kamer past.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.