Tecnica
Product
Afmeting: 700-1800x35x700 mm, 700-1800x35x900 mm
Merk: Ideagroup
De Tecnica spiegel belichaamt zowel stijl als functionaliteit en is een aanwinst voor elke ruimte waar verfijning en moderne flair belangrijk zijn. Ontdek hoe deze spiegel jouw dagelijkse routine en interieur kan verrijken met zijn eigentijdse uitstraling en veelzijdige verlichtingsopties.
specchio-tecnica-specchiere-ideagroup-153-1089x1536

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Tecnica zijn, aluminium frame, geïntegreerde LED-verlichting bovenaan, opties voor kleurtemperatuur van 3000 K of 4000 K, optionele aanraakbediening, mogelijkheid tot aan de zijkant geïntegreerde LED-verlichting en geen scheerapparaataansluiting mogelijk

Innovatie en stijl in één

De Tecnica spiegel is een staaltje van hedendaags design en innovatie, ontworpen om jouw ruimte te verfraaien met zowel stijl als functionaliteit. Deze spiegel, met zijn strakke aluminium frame en geïntegreerde LED-verlichting bovenaan, is een opvallende aanvulling voor elke ruimte.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.