System
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
System, de nieuwe meubelcollectie ontworpen om stijl en karakter toe te voegen aan moderne badkamers. Essentieel design, ultieme functionaliteit, flexibiliteit en modulaire vrijheid.
system-mobili-da-bagno-contemporanei-comp6-2-1536x1536-1

Productomschrijving

Er zijn vele kleuren in zowel matte als glanzende afwerking en talrijke houtsoorten beschikbaar. Uitgebreide modulariteit voldoet aan de behoeften van de breedst mogelijke ontwerp oplossingen, inclusief "over-sized" toepassingen.

De oplossing voor uw kleine ruimte

De System-collectie biedt verschillende inrichtingsoplossingen. Het beschikt over zowel staande als hangende units met veel opbergruimte, verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en met verschillende wastafelopties (opbouw of geïntegreerd), met een verminderde diepte (tot 38,5 cm) om te voldoen aan de behoeften op het gebied van ruimtebeheer, en greepprofielen verkrijgbaar in drie afwerkingen (mat wit of zwart, chroom) voor een op elkaar afgestemd visueel effect.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.