Smyle
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Een collectie badkamermeubels die een mooi uiterlijk en functionaliteit combineert tot een moderne, praktische badkamer die zich dankzij zijn veelzijdigheid en onderscheidend karakter aan elke ruimte aanpast.
smyle_comp_02_fronte_colonna

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, handgrepen in de deuren verwerkt, lades met veel opbergruimte, verschillende afwerkingen van de kasten en ruimtebesparende spiegelkasten.

Ideaal wanneer u zoekt naar slanke, dynamische oplossingen

Het onderscheidende element van de collectie is het badkamermeubel met dubbele diepe lade die veel opbergruimte biedt, voor een echt praktische badkamer. Grote, fraaie handgrepen zijn direct in de deurdikte verwerkt en de vorm van de afgeronde badkamerkast zorgt voor een prettige harmonie. De als enkele of dubbele uitvoering verkrijgbare wastafel geeft de finishing touch aan een comfortabele persoonlijke ruimte waar bewegingsvrijheid een hoofdrol speelt. De wastafel is decentraal geplaatst en is een variant van de badkamermeubelcollectie, ideaal wanneer u zoekt naar slanke, dynamische oplossingen. De grote spiegelwandkast heeft een ruim opbergvak en is een uitstekende oplossing waar veel ruimte nodig is.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.