Side
Product
Afmeting: 600-1800x30x700 mm, 600-1800x30x900 mm
Merk: Ideagroup
De Side spiegel is de belichaming van modern design en technologische innovatie, en het is een aanwinst voor elke ruimte waar stijl en functionaliteit belangrijk zijn. Ontdek hoe deze spiegel jouw dagelijkse routine verandert en jouw ruimte verrijkt met verfijning.
SIDE

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Side zijn, LED-achtergrondverlichting met opties voor 3000 K of 4000 K kleurtemperaturen, veelzijdige lichtopties, mogelijkheid om horizontaal of verticaal op te hangen, geen scheerapparaataansluiting of schakelaar beschikbaar, optioneel spiegel verwarming tegen condensvorming en aanraakschakelaar voor bediening van de verlichting.

Een kijkje in de toekomst

De Ottagono spiegel, met zijn minimalistische design en achthoekige vorm, biedt een moderne uitstraling door het slanke aluminium frame. Zonder ingebouwde verlichting, creëert deze spiegel een strakke look en benadrukt het ruimtelijke gevoel. Voor extra licht is er een optie om MINIMAL LED-spots toe te voegen, die de spiegel complementeren en aanpasbare verlichting bieden voor precisietaken.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.