fbpx
SHOWER AND THERMOSTATIC
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Bekijk hier enkele beelden uit het assortiment van SHOWER AND THERMOSTATIC. De serie heeft diverse mogelijkheden voor douches.
IT-RTBR-385-CC

Productomschrijving

SHOWERS AND THERMOSTATIC is verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: chrome, polished nickel, brushed nickel, gold 24k, brushed gold, brushed rose gold, polished black chrome, brushed black chrome, matt white, matt black en oxidised.

Vernieuwing in stijl en functionaliteit

In de loop der jaren zijn douchekoppen een authentiek designelement geworden, dat steeds belangrijker wordt in de badkamerinrichting. Daarom heeft Rubinetterie Treemme er altijd naar gestreefd om een breed scala aan oplossingen aan te bieden, een innovatief randje aan stijl en design te geven en klassieke vormen en lijnen te herontdekken en te verbeteren.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.