Sense
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Een visuele maar vooral tactiele ervaring laat je een nieuwe verbinding tussen design, textuur en geavanceerde productinnovatie herontdekken.
comp_06_scena_F_tot_dett_maniglia

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, drie soorten handgrepen, geschuurd teak, elitè half-inbouwwastafel, Fenix NTM in een reeks van 12 kleuren, spiegelkast in aluminium met ingebouwd licht emFenix Duplex blad met geïntegreerde wastafel.

Het antwoord op de eisen van de moderne levensstijl

De vernieuwde stijl van de zeer succesvolle moderne badkamermeubelcollectie Sense van Aqua brengt het concept van textuur naar voren: een nieuwe styling voor designbadkamermeubels die hoogtechnologische materialen combineert met de sterke, gestructureerde afwerking van hout. Een visuele maar vooral tactiele ervaring laat u een nieuwe verbinding tussen design, textuur en geavanceerde productinnovatie herontdekken. Kies uit een breed scala aan afwerkingen, waaronder massief teak, Fenix-laminaat verkregen uit nanotechnologie, metaal- en blanke lakken en gloednieuwe matte openporig lakken op een teakbasis. Deze materialen herdefiniëren het concept van textuur en versterken de schoonheid van design badkamermeubels, waardoor het ontwerp en de natuur worden vergroot. Met de Sense-collectie passen moderne badkamermeubels zich met de juiste combinatie van design en traditie succesvol aan veranderende levensstijl eisen aan.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.