fbpx
SAL
Product
Afmeting: 900-1800x28x900 mm, 900-1800x28x700 mm
Merk: Ideagroup
De SAL spiegel is niet zomaar een spiegel; het is een veelzijdig en stijlvol accessoire dat jouw ruimte verrijkt met zijn moderne uitstraling en aanpasbare verlichtingsopties. Ontdek hoe deze spiegel jouw dagelijkse routine en interieur kan verbeteren met een vleugje elegantie en functionaliteit.
SAL

Productomschrijving

Enkele kenmerken van SAL zijn, achthoekige vorm, slanke aluminium frame en optioneel uit te breiden met MINIMAL LED-spots

Stijlvol en praktisch

De SAL spiegel is een veelzijdig en eigentijds stuk dat zowel stijl als functionaliteit combineert. Met zijn slanke aluminium frame is deze spiegel een esthetische aanvulling op elke ruimte, of het nu een badkamer, slaapkamer of woonkamer is.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.