fbpx
Rotondo
Serie
Afmeting: Diameter 500 mm, Diameter 600 mm, Diameter 700 mm, Diameter 800 mm, Diameter 900 mm, Diameter 1000 mm, Diameter 1100 mm, Diameter 1200 mm
Merk: Martens Design
De ronde spiegel doet het in vrijwel elke ruimte in huis goed.
Rotondo-zijaanzicht

Productomschrijving

De ronde spiegel moet niet alleen ter decoratie dienen, maar ook praktisch zijn. Dat kan bijvoorbeeld met LED-verlichting en spiegelverwarming. De ronde spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in uw badkamer. Een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Een fraaie, kleine ronde spiegel of juist een hele grote ronde spiegel die uw badkamer optisch groter doet lijken. De ronde spiegel is hoe dan ook een aanwinst in uw badkamer!

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.