Pigreco
Product
Afmeting: 700-1800x143x700 mm , 700-1800x143x900 mm, 700-1800x143x1260 mm
Merk: Ideagroup
De Pigreco spiegel met een elegant aluminium frame is de perfecte aanvulling op jouw badkamer. Deze moderne spiegel is ontworpen met oog voor detail en biedt tal van handige functies die jouw ochtendroutine vereenvoudigen.
PIGRECO

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Pigreco zijn, aluminium frame, geïntegreerde LED-verlichting aan drie zijdes, instelbare kleurtemperatuur van 2600 K tot 4000 K, geen scheerapparaataansluiting beschikbaar, ontwasemingspaneel om condensvorming te voorkomen en touch-aan/uit-schakelaar

Een nieuwe dimensie van badkamergemak

De Pigreco spiegel is niet zomaar een spiegel; het is een pronkstuk voor elke moderne badkamer. Met zijn strakke aluminium frame voegt hij een vleugje eigentijdse elegantie toe aan de ruimte. Maar deze spiegel is niet alleen een lust voor het oog, hij zit boordevol handige functies die jouw dagelijkse routine naar een hoger niveau tillen.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.