fbpx
Ottagono
Product
Afmeting: 800x50x800 mm
Merk: Ideagroup
De Ottagono spiegel is een statement stuk dat past in zowel moderne als klassieke interieurs en voegt een gevoel van verfijning toe zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Met zijn kenmerkende vorm en de mogelijkheid om het te personaliseren met stijlvolle verlichting, biedt de Ottagono een unieke balans tussen vorm en functie in de badkamer.
OTTAGONO

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Ottagono zijn, achthoekige vorm, slanke aluminium frame en optioneel uit te breiden met MINIMAL LED-spots

Moderne visie

De Ottagono spiegel, met zijn minimalistische design en achthoekige vorm, biedt een moderne uitstraling door het slanke aluminium frame. Zonder ingebouwde verlichting, creëert deze spiegel een strakke look en benadrukt het ruimtelijke gevoel. Voor extra licht is er een optie om MINIMAL LED-spots toe te voegen, die de spiegel complementeren en aanpasbare verlichting bieden voor precisietaken.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.