NYU
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Een collectie discrete, elegante badkamermeubels die zich onderscheidt door strakke details, die zich aanpast aan de meest uiteenlopende stijlen en hedendaagse woontrends.
casa_01_comp_01_dett_vano_laterale_dx

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, HPL blad met geïntegreerde wastafel, opbergkast aan de zijkant, wandmeubel met nissen, geïntegreerde wastafel in gres Laminam, tweekleurige combinatie mogelijkheden en unicolor HPL en Fenix ntm: uitzonderlijke oppervlakteweerstand

Een design dat zorgt voor aangename sensaties/h3> Nyu badkamermeubels bieden een uitgebalanceerde combinatie van verfijnde materialen en aantrekkelijke kleuren, waarbij elk detail perfect aansluit bij de stijl van het huis en degenen die erin wonen. Een lijn moderne badkamermeubels die nieuwe persoonlijke ruimte creëert door gebruik te maken van een tijdloos decor dat zich onderscheidt door prachtig op elkaar afgestemde lijnen en dieptes. Het design van deze collectie en haar badkameraccessoires zorgen voor aangename sensaties. Er zijn afwerkingen voor alle smaken: Er zijn afwerkingen voor alle smaken: matte of glanzende geborstelde lakken in tal van kleuren, of HPL Unicolor-laminaten voor meer traditionele esthetiek in een innovatief materiaal met een zeer resistent oppervlak. De modulariteit van de Nyù badkamermeubels biedt geweldige personalisatiemogelijkheden: het project kan gebaseerd zijn op een staande wastafel of een hangende kast, ontworpen naar persoonlijke smaak of behoeften. De stijl van de badkamer wordt verder versterkt door details: een spiegel met led-verlicht frame en open eindkasten.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.