NANOTECH
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Bekijk hier enkele beelden uit het assortiment van NANOTECH. De serie omvat elementen voor mengkranen, wastafels, bidets en accessoires voor badkuipen en douches.
RWIT-54A5-NF-02-kopie

Productomschrijving

HASK is verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: chrome, polished nickel, brushed nickel, brushed black chrome, matt white en matt black.

Elegantie en minimalisme in harmonie met elke ruimte

Het kenmerk van dit assortiment is de watervalopening met voorstroom, ontworpen om de afmetingen tot een minimum te beperken, vandaar de naam NANOTECH. De sierlijke lijnen van deze collectie maken Nanotech geschikt voor de meeste ruimtes, van klassiek tot meer eigentijds, en in staat om verschillende smaken en inrichtingsstijlen aan te vullen.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.