fbpx
My Time
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Een veelzijdige collectie moderne badkamermeubels die bestaat uit zeer modulaire stukken die zich gemakkelijk aanpassen aan elke behoefte op het gebied van ruimte en persoonlijke smaak.
My_time_Comp_10_dett_cassetto

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, twee soorten handvatten, gestructureerd afwerkingen, mineralsolid en Mineralux topbladen, uitstekende modulariteit, open zijkanten en een wit keramisch blad

This is My Time

Het is gemaakt voor degenen die houden van contrasterende volumes en kleuren, en materiële, gestructureerde afwerkingen. In de My Time-collectie worden houtdecoren gecombineerd met kleuren, waardoor inrichtingsoplossingen ontstaan die buitengewoon stijlvol en informeel tegelijk zijn. Met een schat aan aanpassingsmogelijkheden op het gebied van kleuren en details – waaronder twee soorten handgrepen (‘Time’ en ‘Profilo’), Mineralmarmo- of Mineralsolid-bladen verkrijgbaar in elke kleur van het Ideagroup-lakpalet, verschillende ladehoogtes en de mogelijkheid om open side-end units – deze collectie past zich zeker aan elke stijlvoorkeur aan.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.