My Seventy Plus
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
My Seventy Plus moderne badkamermeubels verkent alle vormen van design badkamermeubels, van zachte, zachte tot meer lineaire vormen waarmee eindeloze composities kunnen worden gemaakt.
my_seventy_plus_terminale-1024x1024-1

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, ronde hoeken, structurele zijkanten,afgeronde zijkasten, open planken onder de spiegel en op maat gemaakte wastafels in Aquatek.

Romantisch, retro en trendy

De moderne badkamers die worden voorgesteld rekenen op ergonomie voor badkamermeubels en accessoires: afgeronde vormen en open eenheden onder spiegels zorgen voor een praktische inrichting, zonder afbreuk te doen aan design. Er zijn tal van mogelijkheden voor maatwerk: meer dan honderd kleuren, kast- en wastafelafwerkingen, materialen, met keuze uit klassiekers als frassino of vernieuwende materialen als Aquatek en Aqualux. Met zijn afgeronde hangende badkamermeubels is My Seventy Plus de ideale collectie voor wie de voorkeur geeft aan een badkamerinrichting met een romantische, retro-uitstraling die ook modern en trendy is.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.