Moon
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Moon identificeert een nieuw, innovatief productconcept dat de nadruk legt op het badkamermeubel met gebogen keramische wastafel die zich aanpast aan de welvingen van het opbergmeubel eronder.
moon-comp-02-cassetto-ideagroup

Productomschrijving

Moon identificeert als een nieuw, innovatief productconcept dat de badkamer kast met gebogen keramische wastafel benadrukt en die zich aanpast aan de rondingen van het opbergmeubel eronder.

De ideale oplossing voor de kleinste badkamers

Gebogen kasten zijn de ideale oplossing voor zelfs de kleinste moderne badkamers, omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn zonder al te veel ruimte in te nemen. De eenvoudige, essentiële aard van dit badkamermeubel doet niet af aan de elegantie en het mooie dat tot in elk detail naar voren komt: van hangende gebogen badkamerkasten tot de zachte, afgeronde lijnen van bovenkasten, badkamerspiegels en bijpassende hoge kasten. Het brede scala aan afwerkingen zal alle smaken en stijlen aanspreken.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.