LINE
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Een klassieke collectie met een uitgesproken moderne twist, KLAB heeft strakke, duidelijk gedefinieerde lijnen en biedt een perfecte combinatie van traditie en innovatie die vol vertrouwen de moderne badkamer binnenstapt.
IT-1016-CC-XV-ZZ

Productomschrijving

LINE is verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: chrome, polished nickel, brushed nickel, gold 24k, brushed gold, brushed rose gold, polished black chrome, brushed black chrome, matt white, matt black en oxidised.

Eenvoud en ontspanning

De badkamer is de perfecte omgeving om de harmonie en zuiverheid te herstellen en ons te helpen ontgiften van de dagelijkse stress. Het doel van het Line-assortiment is om eenvoud en ontspanning te combineren met elegantie, door vormen te verzachten.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.