Lap
Product
Afmeting: 400x25 mm, 600x25 mm, 800x25 mm, 1000x25 mm, 1200x25 mm
Merk: Ideagroup
Het gestroomlijnde en subtiele design van de Lap spiegel maakt hem tot een perfecte keuze voor diegenen die waarde hechten aan eenvoud en elegantie. Zijn tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat hij moeiteloos past in diverse interieurstijlen, van strak modern tot warm en klassiek.
LAP

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Lap zijn, voorzien van een afgeschuinde rand van 10 mm en exclusieve compatibiliteit met AKRO-lampen

Gestroomlijnd en subtiel

De Lap spiegel is een verfijnd en minimalistisch ontworpen element voor de moderne badkamer. Deze spiegel valt op door zijn unieke afgeschuinde rand van 10 mm, een detail dat zorgt voor een subtiele diepte en een elegante uitstraling. Dit ontwerpkenmerk maakt de 'Lap' spiegel niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voegt ook een tastbare dimensie toe aan de algehele ervaring.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.