Infrarood Sunshower
Product
Afmeting: Maatwerk
Merk: Sunshower
Infrarood biedt veel voordelen voor je lichaam. Een heerlijk ontspannen gevoel, een betere bloedsomloop en verlichting bij pijn.
Sunshower_Infrarood_2

Productomschrijving

Het infrarood bestaat uit twee golflengtes: de korte golf (IRA) en de middengolf (IRB). IRA dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam opwarmt. Het verbetert je bloedsomloop waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Zo zorgt het ervoor dat zowel spierspanning als gewrichtspijn afneemt. IRB wordt bijna volledig geabsorbeerd door de bovenlagen van je huid, waardoor het warme gevoel ontstaat

Verlichting voor spieren en gewrichten door warmtetherapie

De infrarood Sunshower is een innovatieve oplossing die warmte uitstraalt, wat bijdraagt aan een verbeterde bloedsomloop. Deze verbetering stimuleert de aanvoer van zuurstof naar de spieren en versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Hierdoor vermindert de spierspanning, wat leidt tot diverse gezondheidsvoordelen. Gebruikers ervaren minder spier- en gewrichtspijn, een sneller herstel van spieren na sportactiviteiten, en een verlichting van rug- en nekklachten. Daarnaast heeft de infrarood Sunshower ook een positieve uitwerking op reumatische klachten, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor zowel alledaagse ongemakken als specifieke aandoeningen.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.