Form
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Form by Idea is een collectie van zeer aanpasbare moderne badkamermeubels waarin de kasten staand of hangend, lineair of gebogen kunnen zijn, met deuren voorzien van greepprofielen of ingelijst.
comp_09_dett_colonna

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, gebogen badkamer kasten, extreem veelzijdige opbergmogelijkheden, twee soorten deuren en drie afwerkingen voor alle metalen elementen

Een perfect oplossing voor ieder modern badkamerproject

Verfijnde coördinatie en een enorme keuze aan afwerkingen en kleuren maken van Form een veelzijdige, eigentijdse lijn van staande en hangende badkamer kasten die er goed uitzien en functionaliteit combineren. Echt onderscheidende elementen kenmerken de collectie: een nieuw gebogen badkamermeubel met Mineralsolid blad en opstaande randen, een vloerstaand badkamermeubel op pootjes. De wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar met framedeuren (vorm T) of greepprofielen (vorm J). Vier soorten interne kaststructuren en verschillende opbergoplossingen in lades zorgen voor organisatie en rationaliteit in de badkamer. Elk detail wordt bestudeerd om een perfecte oplossing te bieden voor elk modern badkamerinrichtingsproject.

Inspiratie beelden

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.