fbpx
Frame
Product
Afmeting: 600-1800x28x700/900 mm
Merk: Ideagroup
De Frame spiegel is meer dan een functioneel object; het is een stijlstatement dat elegantie en functionaliteit in elk badkamerontwerp brengt.
FRAME

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Frame zijn, omlijst met een duurzaam aluminium frame, mogelijk tot zowel horizontale als verticale montage, exclusief compatibel met MINIMAL lampen en scheerapparaataansluiting en schakelaar niet mogelijk.

Verlichte elegantie

De 'Form' spiegel is een elegante en veelzijdige toevoeging aan elke badkamer. Dit stijlvolle stuk is omlijst met een strak aluminium frame, dat niet alleen een moderne uitstraling heeft, maar ook duurzaamheid en stevigheid biedt. Het minimalistische ontwerp maakt de 'Form' spiegel een tijdloze keuze voor zowel hedendaagse als klassieke badkamerinterieurs.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.