Eco
Product
Afmeting: 900-1800x28x900 mm
Merk: Ideagroup
De Eco spiegel combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl, waardoor het een ideale keuze is voor wie milieuvriendelijkheid en modern design hoog in het vaandel heeft staan.
ECO

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Eco zijn, Geïntegreerde LED-verlichting, touch-aan/uit-schakelaar, 4000 k kleurtemperatuur en scheerapparaataansluiting en schakelaar niet mogelijk.

Milieubewust en modern

De Eco spiegel is een moderne en milieubewuste keuze voor elke badkamer. Deze spiegel is uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting, die niet alleen energiezuinig is, maar ook zorgt voor helder en natuurlijk licht met een kleurtemperatuur van 4000K. Dit maakt de Eco spiegel ideaal voor alledaagse verzorgingstaken, waarbij nauwkeurigheid en goed zicht essentieel zijn.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.