fbpx
Dual
Product
Afmeting: 700-1800x28x700 mm
Merk: Ideagroup
De Dual spiegel combineert functionaliteit met esthetiek en is daarmee een must-have voor iedereen die zijn badkamer wil verrijken met een praktisch en tegelijkertijd elegant object.
DUAL

Productomschrijving

Enkele kenmerken van Dual zijn, spiegel met boven- en onderzijde geïntegreerde LED-verlichting, 4000 K kleurtemperatuur en scheerapparaataansluiting en schakelaar niet mogelijk.

Verlichte elegantie

De Dual spiegel is een innovatief en stijlvol accessoire voor elke moderne badkamer. Met zijn geïntegreerde LED-verlichting aan zowel de boven- als onderzijde, biedt deze spiegel niet alleen functioneel licht, maar ook een sfeervolle ambiance. De LED-verlichting straalt een helder licht uit met een kleurtemperatuur van 4000 K, wat zorgt voor een natuurlijke en flatterende verlichting, ideaal voor dagelijkse verzorgingsroutines.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.