Dressy
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Stijl en inspiratie bepalen de nieuwe collectie Dressy moderne badkamermeubels van Blob, die natuurlijke, eigentijdse en vintage accenten combineert.
dressy-comp-01-dett-02-ideagroup

Productomschrijving

Houtafwerkingen en onverzadigde kleuren creëren een karakteristieke sfeer in de badkamer. De badkamermeubels in de collectie zijn eigentijds en elegant en spreken degenen aan die van een meer traditionele stijl houden, met behulp van polymeerhoutafwerkingen die de natuurlijke sfeer die typisch is voor hout, nabootsen.

Klassieke badkamermeubels met een moderne twist

Wie de voorkeur geeft aan een moderner design, kan kiezen uit gelakte oppervlakken in een reeks kleuren die herinneren aan de warme nuances van de aarde, of meer ongebruikelijke, trendy tinten zoals orchidee en pastelblauw. De uitstraling van klassieke badkamermeubels wordt gecombineerd met de esthetiek van moderne badkamers door een aanpasbare installatie: hangende badkamerkasten en bladen met geïntegreerde wastafel bieden voor elk wat wils.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.