fbpx
Dolcevita
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Een moderne interpretatie van tijdloze elegantie en vakkundig vakmanschap, is een collectie badkamermeubels waarin materialen worden benadrukt door de iconische, golvende lijnen en het gegroefde ontwerp van de modulaire eenheden.
comp_06_D5

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, zijkanten met deuren van 90 graden, fronten en zijkanten van 4 cm dik met een gegroefd ontwerp, nieuwe randafwerking voor marmeren werkbladen, nieuwe lades en vrijstaande wastafels hoge kasten en glazen deuren.

Dolcevita, tijdloze elegantie

Dolcevita, een moderne interpretatie van tijdloze elegantie en vakkundig vakmanschap, is een collectie badkamermeubels waarin materialen worden benadrukt door de iconische, golvende lijnen en het gegroefde ontwerp van de modulaire eenheden. Schaduwen en licht wisselen elkaar af in een continu spel van subtiele verwijzingen en voegen driedimensionale diepte toe. Het ontwerp concept achter de van de Dolcevita-collectie is gericht op nieuwe modulaire opties en een uitbreiding van het assortiment structuurafwerkingen: vier nieuwe kleuren voor de houtafwerking Rovere (Sbiancato, Visone, Fumo, Mattone) zijn toegevoegd aan de bestaande collecties. Nieuwe randafwerking voor marmeren werkbladen: een dubbele groef op de rand is een nieuw visueel element dat tevens dienst doet als no-drip rand.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.