fbpx
Dogma
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Een collectie moderne, minimale badkamermeubels, uniek gemaakt door nieuwe materialen en onconventioneel gebruik van geometrische vormen.
DOGMA-1

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, vintage massief dennenhouten blad, wastafel van Cristalplant, binnenzijde panelen in gefineerd hout, aluminium framestructuur en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Luxury bathroom furniture

Onderkasten, bovenkasten en hoge kasten creëren dynamische luxe badkamers met een uitstekende, verfijnde afwerking. De geïntegreerde wastafel past perfect bij het badkamermeubel, de open vakken worden deels weggewerkt door de wastafels en zijn naar wens te gebruiken: de elegante badkamerkasten in deze collectie zijn de echte toppers en de badkameraccessoires zorgen voor veel maatwerk mogelijkheden om elk project uniek te maken. Badkamerdecoratie-elementen passen net zo harmonieus in designbadkamers als meer traditionele badkamers. Dit is de eerste keer dat Ideagroup aluminium opneemt in een badkamermeubelcollectie en het gebruikt als draagstructuur voor de kasten. Andere nieuwigheden in de collectie zijn de badkamermeubels van Grafiet, het Carrara-marmer en de Cristalplant wastafel in een praktisch materiaal dat soepel en robuust is. Hiermee presenteert Ideagroup badkamermeubels met materialen voor zeer fraaie en luxe badkamermeubels.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.