fbpx
Cubik
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
De Cubik collectie badkamermeubels kenmerkt zich door de strakke rechtlijnigheid en mooie looks.
Scherm­afbeelding 2023-11-15 om 11.01.27

Productomschrijving

Enkele kenmerken die de serie omschrijven zijn, deur- en ladefronten met randen van 45 graden aan alle zijden, ecomalta: het originele, volledig milieuvriendelijke materiaal, houtafwerkingen met een continue nerfmatch en kastfronten van geëtst glas met aluminium frame met Nero-afwerking

Passend in elke omgeving

De moderne badkamermeubellijn Cubik van Idea krijgt een nieuwe look, met nieuwe modulaire oplossingen en afwerkingen, waaronder glazen deuren met aluminium frame. Een project dat de essentiële taal van architectuur gebruikt om op natuurlijke wijze in elke omgeving te passen en te harmoniseren met verschillende levensstijlen. De collectie design badkamermeubels kenmerkt zich door de strakke rechtlijnigheid en mooie looks. De lades en deuren zijn gemaakt met randen van 45° zonder handgrepen aan de buitenkant, gescheiden door groeven waardoor een patroon van diagonale lijnen ontstaat die de minimalistische stijl kenmerkend voor moderne badkamermeubels bereiken. Maatwerk is fundamenteel: een keuze aan installatiemogelijkheden, met staande of hangende badkamerkasten, en een breed scala aan materialen en afwerkingen in lijn met de laatste trends in modern badkamerdesign.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.