Basic
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Ideagroup
Basic is een frisse, eigentijdse oplossing voor badkamermeubels met een minimale uitstraling met strakke, elegante lijnen, voor wie de voorkeur geeft aan een uiterst functionele badkamer.
ideagroup-basic-Loc_01_dett_colonna

Productomschrijving

Er zijn vele kleuren in zowel matte als glanzende afwerking en talrijke houtsoorten beschikbaar. Uitgebreide modulariteit voldoet aan de behoeften van de breedst mogelijke ontwerpoplossingen, inclusief "over-sized" toepassingen.

Minimalistisch en elegant

Creatief design wordt rationeel, de perfecte oplossing voor wie houdt van badkamermeubels met een minimalistische uitstraling, geschikt voor elke woonstijl en ruimtebehoefte. Modules worden gebruikt om een prachtige functionele badkamer te creëren die minimaal en elegant is. Er is keuze uit twee materialen in verschillende kleuren: gemelamineerde houtafwerking en in lack.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.