3.6
Serie
Afmeting: Maatwerk
Merk: Treemme
Bekijk hier enkele beelden uit het assortiment van 3.6. De serie heeft diverse mogelijkheden voor mengkranen, wastafels en accessoires voor badkuipen en douches.
RWIT-9AD7-01-03

Productomschrijving

3.5 is verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: chrome PVD, gold PVD, bronze PVD en black PVD.

Vereniging van design en slimme functionaliteit

De unieke stijl en eenvoudige, elegante lijnen van het assortiment maken het de perfecte partner voor moderne badkamers. 3.6 is gemaakt van roestvrij staal, met een groot cilindrisch lichaam dat contrasteert met de zeer slanke tuit. De elektronische versie van de collectie kan worden geactiveerd met slechts een aanraking van de vingertoppen. Maar kan ook gekoppeld worden aan de slimme persoonlijke assistenten zoals Alexa, om de mengkraan te bedienen.

Inspiratie beelden

Bezoek onze showroom

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke vari√ęteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

Showroom afspraak

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je.

Inspiratieboek 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.