fbpx

Wasruimte

De wasruimte, vaak een onderschat hoekje van het huis, is waar kleding nieuw leven krijgt en gezinnen hun dagelijkse rituelen vinden. Een oase van functionaliteit en zorg. Hier vinden delicate stoffen hun zachte behandeling en worden herinneringen opgefrist met elke wasbeurt. Het is de stille held van het huishouden.

Wasruimte meubel

De onderscheidende kenmerken van onze wasruimte meubels zijn complementariteit en veelzijdigheid. Zoals voorgeschreven door de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign, gaan de badkamer en de wasruimte vaak in elkaar over en krijgen ze verschillende functies. Een speciale rol spelen de ‘6 cm dikke’ elementen en wandsystemen, die het badkamerdecor aanvullen en de functionaliteit in de wasruimte verbeteren volgens uw eisen op het gebied van ruimte en stijl.

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.