fbpx

Sunshower

Laat het grijze weer in Nederland je energie niet belemmeren! Met de Sunshower breng je de warmte en het heerlijke gevoel van de zon rechtstreeks in je eigen huis. Het is niet nodig om tijd vrij te maken voor je dagelijkse dosis vitamine D, want je kunt nu gewoon genieten van zonlicht tijdens je douche! Kies uit verschillende varianten, waaronder infrarood en UV-licht. De Sunshower is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en medische experts, en het is wetenschappelijk bewezen dat dagelijks gebruik ervan tijdens de wintermaanden de vitamine D-productie verdubbelt. Wil je niet alleen meer vitamine D, maar ook een prachtige gebruinde huid? Dan is de Sunshower de perfecte oplossing voor jou!

Voel de stralen van de zon op je huid terwijl je onder de douche staat en laat je humeur opvrolijken. Ervaar de kracht van natuurlijk licht en de positieve invloed op je welzijn. Met de Sunshower creëer je je eigen zonnige oase, zelfs op de meest sombere dagen. Laat het Nederlandse weer je niet langer beperken en omarm de warmte en energie die de Sunshower biedt.

Wij zijn officiële dealer van de Sunshower.

Verdubbel je vitamine D niveau

Het UV-licht van de Sunshower zorgt niet alleen voor een prachtig kleurtje, maar het is ook van essentieel belang voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Vooral in de wintermaanden maakt het lichaam minder vitamine D aan door het gebrek aan zonlicht. Vitamine D is onmisbaar voor het verhogen van jouw energieniveau, weerstand, pijnverlichting, chronische huidaandoeningen en het reguleren van een gezonde hormoonproductie.

Infrarood weldaad voor spieren en gewrichten 

Infrarood licht dringt diep door tot in de huid en heeft een gunstig effect op de doorbloeding, spieren en gewrichten. Het kan een oplossing bieden voor rug- en nekklachten, spierpijn en reuma. Daarnaast hebben sporters baat bij de infrarood functie van de Sunshower, omdat het zorgt voor een betere doorbloeding en sneller spierherstel.

De voordelen

Laag gedoseerd UV-licht

Altijd een lage en slimme dosis UV-licht tijdens je dagelijkse doucheritueel. Eén sessie staat gelijk aan 10 minuten Nederlandse zomerzon.  30 minuten per week verdubbelt het vitamine D niveau in de wintermaanden.

Verwarmend Infrarood

Toename van zuurstof en verhoogt de afvoer van afvalstoffen. Verbeterde mobiliteit en minder spierspanning. Een stralende en gezonde huid.

Waarom Ceramicasa?

Quality isn’t expensive, it’s priceless

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.