fbpx

Badkamer verbouwen

Heb je ooit gedroomd van een badkamer die een oase van rust en luxe is? Bij Ceramicasa geloven we dat jouw badkamerdromen werkelijkheid kunnen worden. Badkamer verbouwen? Met het juiste ontwerp, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, kun je jouw droombadkamer creëren. Van het plannen en ontwerpen tot het kiezen van materialen en het uitvoeren van de renovatie. Wij regelen alles voor je – van A tot Z. Aarzel niet om een brochure aan te vragen of een afspraak te plannen; we zien je graag in onze showroom!

badkamer verbouwen_3
Gepassioneerd team
0
jaar ervaring
0 +
afgeronde projecten
0 +
Tegels
0 +
badkamer verbouwen_4

Waarom een badkamer verbouwen?

Een badkamer verbouwen is meer dan alleen een esthetische upgrade van je huis. Het is een investering in comfort, functionaliteit en de waarde van je woning. Een goed ontworpen en gerenoveerde badkamer kan niet alleen je dagelijkse routine verbeteren, maar ook de aantrekkingskracht van je huis vergroten als het ooit tijd is om te verkopen. Het is een win-win situatie.

Bij Ceramicasa staan we klaar om je te begeleiden door het hele proces, van concept tot voltooiing. We begrijpen dat elk project uniek is. Daarnaast streven we ernaar om jouw wensen en behoeften centraal te stellen bij elke beslissing die we nemen. 

Ontwerp en planning: jouw badkamer op maat

Een badkamerrenovatie begint bij Ceramicasa altijd met een zorgvuldig doordacht ontwerp. Onze professionele ontwerpers nemen de tijd om nauw met jou samen te werken. Zo bepalen we de perfecte lay-out, indeling en stijl voor je nieuwe badkamer.

Bij Ceramicasa maken we gebruik van geavanceerde 3D-technologie om je te helpen je nieuwe badkamer tot leven te brengen nog voordat de renovatie begint. Met ons 3D badkamer ontwerp kun je een realistische preview krijgen van hoe je badkamer eruit zal zien na de verbouwing. Dit stelt je in staat om eventuele wijzigingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat precies aan je verwachtingen voldoet.

Materialen van topkwaliteit

Bij Ceramicasa hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om hoogwaardige tegels, sanitair, kranen en andere elementen te selecteren. Ons doel is om een badkamer te creëren die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.

Uitvoering en vakmanschap

Onze vakmensen zijn experts in het vak en zullen elke stap van de verbouwing met zorg en precisie uitvoeren. Of het nu gaat om het slopen van de oude badkamer, het leggen van nieuwe vloeren, het installeren van sanitair of het aanbrengen van de finishing touches, we streven naar vakmanschap van het hoogste niveau.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Ceramicasa de toonaangevende bestemming is luxe badkamers. Samen creëren we de ruimtes waarvan je altijd hebt gedroomd!

Badkamer verbouwen

Moderne luxe

Project Harderwijk

Oase
van rust

Project Zeewolde

Tijdloze kwaliteit

Project Harderwijk

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.