fbpx
Limestone luxe
Project in Apeldoorn
Bij Ceramicasa zijn we trots om een van onze meest verfijnde projecten te delen - een luxe badkamer in Apeldoorn, ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerkingen. Deze ruimte is een toonbeeld van elegantie en functionaliteit, perfect voor diegenen die alleen het allerbeste wensen.

Tegels:
De Limestone di Impronta tegels vormen de basis van deze badkamer. Met diverse formaten en afwerkingen, waaronder de indrukwekkende Dark en Grey 120x120 en 120x60 tegels, creëren we een tijdloos en stijlvol geheel.

Meubel:
Het badkamermeubel van Ideagroup, type Cubik, biedt zowel stijl als functionaliteit. Met strakke lijnen en een modern ontwerp is dit meubel een eyecatcher in de ruimte.

Glazenschuifwand:
De Ideagroup glazenschuifwand, type Space, voegt een gevoel van ruimtelijkheid en luxe toe, terwijl het tegelijkertijd praktisch en elegant blijft.

Kranen:
De Treemme kranen uit de Nanotech serie, afgewerkt in NF, zorgen voor een modern en strak uiterlijk. Perfect gecombineerd met de doucheset type UP+ in dezelfde afwerking voor een uniforme look.

Douche:
De douche van Treemme en de Sunshower medium one black bieden een ultieme wellnesservaring in eigen huis.

Spiegel:
Op maat gemaakte spiegel van Martens Design, type Venus. Voegt een unieke en persoonlijke touch toe aan de badkamer.

WC en accessoires:
Geberit toilet en drukplaat, gecombineerd met een wc borstel en toiletrolhouder, zorgen voor een naadloze en elegante afwerking.

Deze badkamer in Apeldoorn is een prachtig voorbeeld van hoe luxe en comfort hand in hand gaan. Bij Ceramicasa streven we ernaar om elke ruimte om te toveren tot een oase van rust en elegantie.

Foto's

Offerte aanvragen

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust helemaal gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.