fbpx

Versace

Gianni Versace S.r.l., geboren in het hart van Milaan in 1978, belichaamt de essentie van Italiaanse grandeur en verfijning op wereldschaal. Als een van de meest vooraanstaande internationale modehuizen straalt Versace een weelde uit die de hele wereld betovert. Het modehuis is niet alleen een icoon in kleding, accessoires, sieraden, horloges en brillen, maar breidt zijn artistieke meesterschap uit naar keramische tegels die u het vertrouwde vakmanschap van Versace bieden.

Versace Ceramics, een prachtige reeks luxe tegels van dit Italiaanse modehuis, ademt opvallende designs, hoogwaardige materialen en onberispelijke kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afmetingen, waardoor ze perfect passen bij elk interieurontwerp. Ontdek de unieke harmonie tussen mode en architectuur, en laat Versace Ceramics uw ruimte transformeren tot een weelderig kunstwerk dat de Italiaanse geest belichaamt.

Unieke series en meubels

Versace Ceramics dompelt residentiële en commerciële ruimtes onder in de weelderige pracht en exclusieve elegantie die het merk belichaamt. De oppervlakken zijn doordrenkt met luxe, en brengen een sfeer van verfijning en stijl in elke omgeving.

Naast de betoverende keramische vloer- en wandtegels biedt Versace Ceramics ook moderne wastafels, wastafelbladen en veelzijdige planken, die allemaal naadloos op elkaar aansluiten en op maat gemaakt kunnen worden. Deze harmonieus samengestelde elementen voegen een extra dimensie van perfectie toe aan uw interieur, waardoor uw ruimte wordt getransformeerd tot een waar meesterwerk van Versace.

Environments
Environments
Effects
Effects
Brands
Brands
Environments
Maak een keuze
Environments
Effects
Maak een keuze
Effects
Brands
Maak een keuze
Brands

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.