fbpx

La Fabbrica

La Fabbrica Ceramiche, een betoverend Italiaans bedrijf doordrenkt met geschiedenis, is een ware meester in het creëren van keramische tegels. Hun reputatie straalt van de hoogste kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Een prachtig scala aan tegels ontvouwt zich voor u, van vloeren tot wanden en buitenterreinen, stuk voor stuk vervaardigd met de meest geavanceerde technologieën en toonaangevende kwaliteitsstandaarden.

De unieke flair, duurzaamheid en ongeëvenaarde stijl van La Fabbrica Ceramiche zijn ongekend. Hun grensverleggende denkwijze leidt tot de meest innovatieve toepassingen op de markt, zodat elke tegel een geheel eigen karakter heeft. Ervaar de magie van deze tegels, die elke ruimte omtoveren tot een adembenemende ambiance vol Italiaanse charme.

Een ware ambassadeur van Italiaans vakmanschap
La Fabbrica Ceramiche, een gepassioneerd Italiaans bedrijf opgericht in 1994, heeft zijn roots in het betoverende Modena. Van bescheiden begin tot een wereldwijde kracht, heeft het zich onderscheiden als een toonaangevende producent van keramische tegels. Met trots strekt het bedrijf zijn invloed uit naar meer dan 100 landen, een ware ambassadeur van Italiaans vakmanschap.

La Fabbrica Ceramiche omarmt vooruitgang en heeft geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en productiemethoden, resulterend in keramische tegels van ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. De erkenning van hun toewijding komt tot uiting in talrijke prijzen en onderscheidingen voor baanbrekende ontwerpen en revolutionaire producten. Met een onwankelbare positie in de keramische industrie blijft La Fabbrica Ceramiche de norm bepalen en de wereld betoveren met zijn meesterwerken.

Environments
Environments
Effects
Effects
Brands
Brands
Environments
Maak een keuze
Environments
Effects
Maak een keuze
Effects
Brands
Maak een keuze
Brands

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.