fbpx

Keope

In het hart van Italië bloeit Keope Ceramiche als een trotse producent van verfijnde keramische tegels. Hun creaties stralen niet alleen vakmanschap uit, maar ook de ziel van innovatie, diep geworteld in de Italiaanse cultuur. Met hun hoogwaardige producten en grensverleggende ontwerpen weet Keope indruk te maken op elke ruimte die ze omarmen: van majestueuze vloeren tot betoverende wanden en sfeervolle badkamers. Een ware kleurenexplosie, een symfonie van maten en een dans van afwerkingen, waarbij glanzend, mat en structuur harmonieus samenkomen. Stap in de wereld van Keope Ceramiche en omarm de Italiaanse passie voor perfectie.

Keope ceramische

Keope, een Italiaanse fabrikant die de harten van vakmensen verovert, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van porseleinen en keramische tegels. Opgericht in 1995, schittert dit bedrijf met een indrukwekkende jaarlijkse productie van 5 miljoen vierkante meter aan verfijnde creaties. Gedreven door technologische vernieuwing en ambachtelijk vakmanschap, koestert Keope het welzijn van hun werknemers en het behoud van het milieu. Duurzaamheid is hun kompas in het streven naar vooruitstrevende ontwerpen die de grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

De originele porseleinen collecties ademen zorgvuldigheid en aandacht voor detail, zowel in ontwerp als productie. Ze omarmen onophoudelijke kwaliteitstesten en onderzoek, een missie om enkel het allerbeste te leveren aan gewaardeerde klanten.

Environments
Environments
Effects
Effects
Brands
Brands
Environments
Maak een keuze
Environments
Effects
Maak een keuze
Effects
Brands
Maak een keuze
Brands

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.