fbpx

Impronta

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Impronta, waar passie en vakmanschap samenkomen in 100% Italiaans porselein-aardewerk. Al meer dan veertig jaar zijn zij toegewijd aan het creëren van stijlvolle meesterwerken, waarbij de kleinste stilistische details en geavanceerde technologieën samensmelten.

Met een uitgebreid scala aan materialen en texturen, belichamen ze de esthetische passie van het moderne leven. Of het nu gaat om verbluffende marmeren effecten of prachtig gestructureerd cement, Impronta blijft de grenzen verleggen met hun voortdurende onderzoek naar schoonheid en technologische prestaties. Ontdek de innovatieve trends en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid die Impronta te bieden heeft.

Perfect doorlopend effect tussen binnen- en buitenruimtes

Dehors®-oppervlakken brengen een magische harmonie tussen esthetiek en functionaliteit tot leven. Ze omarmen het buitenleven met de verfijnde pracht van technisch porselein, terwijl ze het comfort en de warmte van het interieur naar buiten brengen. Een naadloze samensmelting van binnen en buiten ontstaat, waardoor elke ruimte een harmonieus toevluchtsoord wordt. Laat je betoveren door de charme van Dehors® en ontdek een wereld waarin esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Een halve eeuw ervaring en grenzeloos onderzoek

De industriële oplossingen van Impronta zijn doordrenkt met bijna een halve eeuw passie, ervaring en toewijding aan onderzoek. Met behulp van geavanceerde apparatuur en betrouwbare processen worden keramische oppervlakken van ongeëvenaarde kwaliteit gecreëerd. De voortdurende investeringen en vooruitziende blik van Italgraniti Group vormen een solide en geconsolideerde identiteit, waardoor ze met trots de toekomst tegemoet treden. Als wereldwijde marktleider bieden ze uitstekende Made-in-Italy oppervlakken en ontwerpoplossingen die vakmanschap en klasse uitstralen.

Environments
Environments
Effects
Effects
Brands
Brands
Environments
Maak een keuze
Environments
Effects
Maak een keuze
Effects
Brands
Maak een keuze
Brands

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.