fbpx

Gardenia

Gardenia Orchidea, een trotse Italiaanse fabrikant, weeft de ziel van Italië in elk stuk keramische tegel. Met vakmanschap en passie creëren ze hoogwaardige en prachtig ontworpen meesterwerken voor zowel binnen- als buitenruimtes. Van vloertegels tot wandtegels en betoverende mozaïeken, hun assortiment is doordrenkt met Italiaanse flair en elegantie.

Met behulp van geavanceerde productietechnieken en zorgvuldig geselecteerde materialen worden buitengewone creaties tot leven gebracht. Gardenia Orchidea werkt nauw samen met visionaire architecten, vakkundige aannemers en getalenteerde binnenhuisarchitecten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de unieke visie van elke klant. Ontdek de schoonheid en de Italiaanse geest die resoneren in elk detail van hun meesterwerken.

Gardenia Orchidea Groep

De Gardenia Orchidea Groep, geboren uit een passie voor keramische kunst, omarmt de essentie van Italiaans vakmanschap. Sinds 1961 veroveren ze de wereld met hun verfijnde en hoogwaardige keramische tegels. Van binnen- tot buitenruimtes en van sanitair tot badkamermeubilair, hun veelzijdige collecties weerspiegelen een ongeëvenaarde schoonheid.

Met hun grenzeloze creativiteit en innovatieve ontwerpen brengen ze elke ruimte tot leven. Elk detail wordt met zorg vormgegeven en elke tegel draagt het stempel van vakmanschap. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel, wat hen geliefd maakt bij klanten wereldwijd.

Stap binnen in de wereld van Gardenia Orchidea en laat u betoveren door de tijdloze elegantie en de verfijnde kunst die ze creëren. Van de Italiaanse roots tot de wereldwijde bekendheid, hun nalatenschap in de keramische industrie blijft ongeëvenaard.

Environments
Environments
Effects
Effects
Brands
Brands
Environments
Maak een keuze
Environments
Effects
Maak een keuze
Effects
Brands
Maak een keuze
Brands

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.