fbpx

Diensten

Bij ons gaat het verder dan alleen het leveren van producten. We begrijpen maar al te goed dat het soms lastig kan zijn om te weten waar te beginnen. Daarom doen wij er alles aan om uw droomplek werkelijkheid te maken. Met ons toegewijde team van specialisten staan we klaar om jou volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om sloopwerkzaamheden, de complete afbouw van een ruimte of een grootschalig renovatieproject, wij nemen het hele proces van A tot Z voor onze rekening.

Laat ons de lasten wegnemen en vertrouw op ons team van experts. Samen maken we van jouw droom een werkelijkheid, waarbij kwaliteit en perfectie hand in hand gaan. Jij kunt ontspannen terwijl wij de regie voeren en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en we zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen.

3D ontwerp

Badkamers zijn niet langer slechts functionele ruimtes; ze zijn een plek van ontspanning en luxe geworden. Eén van de nieuwste trends die de wereld van badkamerrenovaties heeft veroverd, is het gebruik van 3D-technologie om badkamers te ontwerpen. 3D badkamer ontwerpen? Laat dat maar aan ons over. Aarzel niet om een brochure aan te vragen of een afspraak te plannen; we zien je graag in onze showroom!

Afbouwprojecten

Wij geloven in de kracht van samenwerking en dat is waarom wij niet alleen producten leveren, maar ook een totaaloplossing bieden. Je kunt op ons rekenen voor professioneel advies, creatieve ideeën en vakmanschap van het hoogste niveau. Wij gaan verder dan alleen het leveren van materialen, wij staan voor je klaar om jouw woonwensen te realiseren en jouw project tot in de kleinste details perfect af te werken.

Tegelwerkzaamheden

Onze ervaren tegelzetters zijn ware vakmensen in hun vakgebied. Met passie en toewijding hebben zij zich gespecialiseerd in het verwerken van tegels. Ze beheersen een breed scala aan technieken en hebben uitgebreide kennis van verschillende tegelsoorten en -formaten, waaronder keramiek, marmer, natuursteen en mozaïek.

Renovatie

Bij Ceramicasa zijn wij de juiste partner voor jouw huis- of bedrijfsrenovatie, of het nu gaat om een complete transformatie of een kleine vernieuwing. Wij begrijpen de waarde van je woning en streven ernaar om de beste oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Afspraak maken

Zet een eerste stap naar jouw droominterieur

Het gaat bij ons om meer dan alleen producten bekijken; het gaat om de ervaring, het gevoel en de beleving. Door in onze showroom de rijke variëteit aan designs en materialen te ervaren, krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze experts nemen de tijd om je te helpen bij het verkennen van onze collectie, zodat je de perfecte balans vindt tussen luxe, functionaliteit en comfort.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.