fbpx

Badkamer hotel chique

Ben je op zoek naar een badkamer met een luxe hotel chique uitstraling? Bij Ceramicasa vind je de perfecte oplossing. Bezoek onze showroom in Apeldoorn en ontdek diverse opstellingen van stijlvolle, op maat gemaakte badkamers die de luxe van een hotelkamer uitstralen. Onze collega’s helpen je graag met het ontwerpen van je droom badkamer in 3D, zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Luxe baden - hotel chique

In onze hotel chique collectie vind je exclusieve en luxe baden van topkwaliteit. Onze baden, vervaardigd uit duurzame materialen zoals acryl en geëmailleerd staal, garanderen een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Wat onze luxe baden echt bijzonder maakt, zijn de geavanceerde technologieën en oog voor details, zoals antislipoppervlakken en lucht- en watermassage. Deze eigenschappen combineren functionaliteit met een stijlvolle uitstraling, perfect passend bij een hotel chique badkamer.

Wat is een hotel chique badkamer?

Een hotel chique badkamer straalt luxe, comfort en verfijning uit, geïnspireerd door de stijlvolle badkamers van luxe hotels. Kenmerkend zijn de hoogwaardige materialen zoals marmer en natuursteen, gecombineerd met glanzende metalen accenten en een strak, modern design. De badkamer biedt luxe faciliteiten zoals regendouches, jacuzzi’s en verwarmde vloeren. Er is veel aandacht voor details, met fijne afwerkingen, zachte verlichting en elegante accessoires zoals grote spiegels en designer kranen. Dit alles creëert een ontspannende en stijlvolle omgeving die doet denken aan een vijfsterrenhotel.

Hotel chique badkamer ontwerpen

Bij Ceramicasa bieden we een unieke ervaring met ons 3D badkamerontwerp. Als je droomt van een hotel chique badkamer, nodigen we je graag uit in onze showroom in Apeldoorn. Op basis van jouw specifieke wensen en voorkeuren maken we een gedetailleerd 3D ontwerp. Zodra dit ontwerp klaar is, nodigen we je opnieuw uit om samen het resultaat te bekijken en te perfectioneren. Zo zorgen we ervoor dat jouw hotel chique badkamer precies wordt zoals je het voor ogen hebt.

GRATIS LOOKBOOK AANVRAGEN >

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis download

Inspiratiemagazine 2024

Laat hieronder je naam en e-mail achter, dan sturen we je gratis ons inspiratieboek toe.

*Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, geen zorgen, indien gewenst kan je je daarna heel eenvoudig afmelden.